tiistai 27. lokakuuta 2009

Mahtava meno, tiukka etukeno ja iskäkin tiedossa

Huuh, pentujen vilinä ja vauhti on päivältä raisumpaa, eikä täti meinaa pysyä perässä ollenkaan, eikä ehdi tännekkään mitään kirjoittelemaan. Tosin viime viikonloppu meni Lappalaiskoirien erkkarissa, ja sitä ennen mun jo piti tänne laittaa 5-viikkoiskuvat ja kuulumisia, mutta kun ei kerinnyt, niin ei kerinnyt.
Joten, tässä nyt viime viikolla otettuja kuvia, katotaan, saanko apukäsiä tälle viikolle silleen, että saisi uusia kuvia noista riiviöistä.

Pennut viihtyy jo tosi hyvin pihalla, ja tää nauraa niille ihan täysillä, sillä meno on kyllä aikamoisen villiä. Kakrut on myös tutustuneet tarhaan, ja tarhassa olevaan lämpimään koirahuoneeseen, ja pennut ovatkin tunteja välillä pihalla tarhassa, jossa tosiaan pääsevät lämpimään huoneeseen välillä unille. Ja esim. Herra Ruskea tuntuukin viihtyvän pihalla niin hyvin, ettei millään tahtoisi nukkua ihan tässä sisällä, hikihän siinä tulee, kun silläkin tuota tukkaa tuntuu riittävän. :)

Viime viikon lopulla pentujen isiehdokkaiden tilanne selvisi, DNA-määrityksen mukaan kaikkien pentujen isä on Raiddokas Igor. Samantien laitoinkin sitten paprutkin vetämään Kennelliittoon netin kauttaa, ja tänään pentue jo näkyikin KoiraNetissä, eli kakruille on paprut tulossa, ja ehtivät mukavasti ennen luovutusta pentujen mukaan. :)

Laitetaas tähän samalla ne viime viikkoiset kuvat, ja siihen yhteyteen sitten naperon oikea nimikin samalla. :)

                                                  Herra Ruskea eli Tuhkavuorten Merikarhu




 Herra Musta eli Tuhkavuorten Merikotka
 


Neiti MustaMusta eli Tuhkavuorten Merikorento




Neiti MustaVaalea eli Tuhkavuorten Merikaste




Neiti Ruskea eli Tuhkavuorten Meripihka



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti