torstai 15. lokakuuta 2009

4 viikkoa mittarissa

Pentuset kasvaa huikeaa vauhtia, ja neljä viikkoa tuli tänään täyteen. Naperoilla on suht mukavia päiviä, kun mä olen lähestulkoon koko ajan kotosalla, päivät kuluu kutakuinkin seuraavasti:
 Aamusta kun heräilen, niin pupsit pääsee pois toisesta makkarista, jossa ne on yön siis kompostiverkoilla rajatussa alueessa. Sitten kauheaa touhuamista, ja aamuruokaa. Ja pupsit ulos, jos tulisi kakkia pihalle. Sitten tullaan takas sisälle. Kun pupsit on aamupalalla, tai pihalla käymässä, viedään pissipaperit saunaan poltettavaksi, ja pupsihuoneen lattia pestään. Pupsit onkin koko päivän täällä talossa vapaana miten haluavat, ja suurimman osan ne on tässä olkkarissa ja tepsuttavat missä sattuu, ja täti mopin kanssa perässä. Smile Iltapäivällä, kun takapihalle paistaa aurinko, ja on lämpimämpää, puspiitit viettää siellä ilmasta riippuen tunnin tai muutamankin. Usein tänä aikana aikuiset saa sen päivän pidemmän lenkin myös. Päiväruoka syödään myös yleensä siellä pihalla. Sitten taas riekutaan ympäri kämppää. Ja illalla kun on syöty iltamuona tuossa takapihalla, ja hengattu siellä hetki, ja sitten ne kohta meneekin tyytyväisenä tuonne omaan aitaukseensa, ja painelevat unille. Ja aamusta taas alkaa sama meininki. Mukavaista pennunelämää, eikös? Smile 

Pupseista näpsittiin tänään neliviikkoisotokset. Mutta aika nopea saa olla, nimittäin yksin noista ei mitään kunnon posekuvia kyllä saa, kun eihän nuo viikarit ole hetkeäkään paikallaan. Kaveri avusti kuvissa, ja nopea sai avustaja olla, ettei pupsit lähde lentoon pöydän päältä, kun vähän huhuilin niitä, jotta katsoisivat kameraan päin. Huiskis vaan, ja jokaikinen napero lähtee innoissaan äänen suuntaan, ota siinä sitten hyviä otoksia, ilman että sinkoavat mihin sattuu. Very Happy Mutta aika hyvin onnistuttiin kuitenkin tänään. Tässä jokaisesta yksi otos, allaolevassa linkissä sitten läjä kuvia lisää.


Herra RuskeaHerra Musta

Neiti MustaVaalea

Neiti MustaMusta

Neiti Ruskea

Kaikki kuvat: http://tuhkavuorten.kuvat.fi/kuvat/Tuhkavuorten+M-pennut/M-pennut+4+viikkoa/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti