sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Aurinkoa ja ulkoilua

Ihania ilmoja on ollut viime päivinä, ja pentuliinit onkin olleet tuntitolkulla ulkona päivisin. Aamuisin pupsit menee ulos, saavat olla pihalla vapaana ja jos en itse ole pihalla niiden kanssa, niin viettävät aikaa myös tarhassa. Aikamoinen vilske käy jo, kun Tehotytöt sinkoilee, painii, viuhtoo ja hössöttää menemään. Pentuset ovat olleet siis lähestulkoon koko päivän ulkona, ja illalla naperolauma kannetaan sisälle iltariekkumaan ja unille. :) Kovin tyytyväiseltä pennut ovat vaikuttaneet tähän systeemiin.
Pari päivää täällä on ollut ystävieni labradorinarttu Elsa ja cockerityttö Selma, ja pennut on ihan tohkeissaan ja kiinnostuneina tutkailleet Elsaa ja Selmaa. Oi, ihan eri näköisiä ja uusia koiratuttavuuksia. Elsa suhtautuu pentuihin rauhallisesti ja lämpimän "tätimäisesti", Elsa on erinomainen hoitotäti. Selma taas on itsekin vielä pentu, ja enemmän kuin innoissaan leikkii ja touhuaa pentujen kanssa, sillä ei ihan heti virta lopu, se on jatkuvasti valmis leikittämään pupsikoita pihalla. :) Siihen vielä lisäksi Tuli mukaan hösläämään ja Tuhka, joka käy välillä kurkkimassa tilannetta (siis pentujen lähellähän ei juuri voi olla, koska niistä voi tulla pentubakteereita... ;) ), niin aika hyvä soppa siitä jo syntyy.
Pentujen kannalta erinomaisen mukavaa, että saavat kivoilta ja turvallisilta koirilta koirakontakteja ja kokemuksia. :)

Pennuista tuli otettua läjä seisomiskuviakin, en niitä nyt tähän laita, mutta kuvat löytyy täältä: http://tuhkavuorten.kuvat.fi/kuvat/Tuhkavuorten+H-pennut/H-naperot+4+viikkoa+2+p%E4iv%E4%E4/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti