keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kuulumisia pentulaatikosta ja ulkoa :)

Tehotytöt on kasvaneet ihan huimaa vauhtia. Syntyessäänhän nämä viikarit eivät olleet mitään hurjan suuria, mutta vauhdilla ovat kyllä tässä viikon aikana saaneet kokoa. Aikamoiset massut on muutamalla likalla, maitobaari tuntuu toimivan enemmän kuin hyvin. :)
Kovaa yritystä on seikkailla välillä (lue, yrittää edetä jotenkin möngertäen.. :) ) pitkin pentulaatikkoa, mutta suurin osa tyttöjen elämästä menee mm. selällään rennosti nukkuen, kasassa toistensa päällä nukkuen, Unnan kainalossa nukkuen jne jne. ja toki maitobaarissa asioiden.
Unna-mamma oli tänään ekalla reippailulenkillä mukana. ähän asti se on vaan tehnyt ihan pieniä tepasteluita tuossa takapihalta aukeavassa metsässä, ja hetken jälkeen on ollut kiirus takaovelle ja pupsien luo. Olin lähdössä omien koirieni kanssa lenkille, niin Unna tuli hössöttämään eteiseen kovin innoissaan. Tulkoot mukaan sitten, ajattelin, ja tullaan sitten takaisin, jos selvästi se haluaa pentujen luo palata kiireellä. Hyvin iloisesti Unna vipelsi Tuhkan ja Tulen kanssa. Mentiin ripeää kävelyä ehkä tunteroinen, reilu 6 kilsaa siinä taisi mennä. Puolivälin jälkeen Unnaa selvästi jo vähän väsytti, mutta kun se hoksi, että ollaan tulossa takaisin kotiinpäin, niin mammakoiran vauhti kiihtyi selvästi. :) Loppuillan se onkin kuorsannut Hyvin Kovaan ääneen tyytyväisenä tuolla pentulaatikossa. :)

Katsellaan, saisiko sitä viikonloppuna otettua uusia kuvia naperoista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti