sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Muuttoa pentulaatikosta

Pupsikat kasvaa hurjaa vauhtia, ikää on tänään 3 viikkoa ja 4 vuorokautta. Tänään otin naperoilta pentulaatikon pois, kun rupes porukka olemaan sen oloista, että pläääääh, ihan mälsää olla täällä laatikossa vaan. Nyt on toisesta makkarista kompostiverkoilla rajattu suht hyvä tila, jossa on naperoilla tilaa touhuta ja melskata.

Ulkonakin ollaan oltu pariin kertaan päivässä, mutta vähän vielä homma on outoa. Porukka vähän liikuskelee, mutta suurimmaksi osaksi ihmettelee, olla möllöttää paikoillaan, ja kitisee, että mihin ihmeeseen on pienet pennut tuotu. Jauhelihaa on syöty jo monena päivänä pari kertaa päivässä, ja tänään illalla saavat varmaan vähän turvotettuja nappuloita maistella jauhelihan kanssa. Eilen meni matolääkkeet alas, tai no, osa tahnasta syljettiin suusta ulos, niin että sitä oli vähän joka puolella. Riistatytöllä on hieno keltainen Canex-klimppi tukassa, pitäähän sitä tyylikäs olla. :)

Eilen viikarit kävi taas valokuvattavana, joten uudet otokset pentusista siis tässä. :)


Neiti 1, Hankilaulu
Neiti 2, HillajänkäNeiti 3, HuurrehuntuNeiti 4, Hiekkamyrsky
Neiti 5, Heinäkaste


Neiti 6, Hallanvaara


Kaikki otokset pirpanoista on täällä: http://tuhkavuorten.kuvat.fi/kuvat/Tuhkavuorten+H-pennut/H-pennut+3+vkoa+ja+3+vrk/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti