sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Pentujen vappumeininkiä

Pennuilla oli paljon uusia kokemuksia vappuna. Vapunaattona pakkasin pennut ja Unnan autoon, ja huristelimme pari tuntia kaveriemme luokse Ilmajoelle. Siellä pennut saivat tutkia uutta ympäristöä ja olipas jännää. Päivä kului leikkiessä ja riehuessa pihalla, ja aina kun väsytti, pentuset menivät ison terassin alle nukkumaan, siellä oli hyvä vekaroiden kerätä voimia, jotta jaksoivat taas vilistää ympäri pihaa.
Menomatkalla kuului ensin jonkun matkaa vinkunaa ja uikututusta takakopasta, mutta suht nopeaan tyypis rauhoittuivat sinne, ja lopun matkaa kuului vinkunaa vähän väliä jonkun suusta, mutta mitään kuorolaulantaa ei kuusikko esittänyt. Kukaan ei myöskään ollut matkalla oksentanut autoon, eri hyvä juttu. :)
Pupsit riekkuivat ja nukkuivat siis vuorotellen, ja me ihmiset ihastelimme Tehotyttöjä ja otimme läjät valokuvia. Illa lähdimme ajelemaan takaisin kotiin päin, ja tällä matkalla ei juuri ääniä kuulunut takaluukusta. Kovin oli väsynyttä sakkia. Kotiin kun päästiin, söi pupsit iltaruoan, ja painelivat unille. Olipas rankat vappujuhlat. :)

Kuvia löytyy täältä: http://tuhkavuorten.kuvat.fi/kuvat/Tuhkavuorten+H-pennut/H-naperot+5+viikkoa+1+p%E4iv%E4%E4/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti