maanantai 20. huhtikuuta 2009

Ulkokuvia vekaroista

Eilen siis poistettiin käytöstä pentulaatikko, ja pennuille on kompostiaidalla rajattu isompi tila toisesta talon makkarista. Huikeaa huomata, miten paljon näppärämmin ne heti alkavat liikkumaan ja miten motoriikka kehittyy. Kun niillä on pieni tila,ei harjoitusta juoksemiseen, hyppelyyn ja vaikka minkämoisiin hienoihin kevätjuhlaliikkeisiin ole samalla tavalla, kun silloin kun tilaa on enemmän sinkoilla. Ja se, että ovat käyneet ulkona nyt kolmisen kertaa päivässä teputtamassa epätasaisessa maastossa, niin on varmasti tuonut oman lisänsä kehitykseen.
Ne on hieman naurettavia, kun yrittävät hyppiä ja juosta ja vähän painiakin samalla tuolla pihalla, kun lopputulos on yleensä kaatuminen..... :)

Kuvia tämän päivän aamupäivän ulkoilusta on täällä: http://tuhkavuorten.kuvat.fi/kuvat/Tuhkavuorten+H-pennut/H-pennut+3+vkoa+ja+5+vrk%2C+kuvia+pihalta/


Kuvista voitte myös huomata, kumpi omista koiristani on innostunut ja halukas viettämään Unnan pentujen kanssa aikaa. ;) Tuli on kovasti jutuissa mukana, kun taas pentujen ukki, Tuhka istuu mahdollisimman kaukana naama nutturalla, kun ikinähän ei voi tietää, koska ne kauheat riiviöt hyökkää paapan kimppuun. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti