tiistai 15. syyskuuta 2009

Muutama päivä enää jäljellä

No niin, Piitulainen on täällä meillä nyt sitten. :) Sunnuntaina haettiin Piitu tänne, ja kaikki on sujunut hyvin. Piituhan on rauhallinen ja fiksu likka, ja ihan reippaasti lähti mun matkaan sunnuntaina, ja tänne tultuaan tepasteltiin tuossa pihan takana olevassa metsässä, syötiin iltapalaa, ja tyytyväisenä se nukkui yön mun sängyn vieressä lattialla.
Piitu on ollut reipas ja iloinen, se syö vielä ihan hyvin ja on ihan virkeänä. Eihän se toki kauheasti mitään jaksa, ja kävelylenkit tuossa takametsässä mennään koooooovin hitaasti. Kyllä se eilen koitti sinkoilla  Tuhkan, Tulen ja Tomun perässä pellolla, mutta maha toimi jarruna, eikä siitä sinkoilusta oikein mitään tullut. Piitu siis keskittyi katselemaan muiden sinkoilua, ja kerjäsi multa nameja taskusta. :D

Piitun mielestä on Hyvin Inhottavaa, kun täti törkkii sitä pari-kolme kertaa päivässä kuumemittarilla takamukseen. Yyh, Piitua ällöttää koko homma, ja tahtoisi vaan istua päälle. Hiiteen tuollaiset typerät mittarit.


Äsken laitoin Tulen ja Tomun vaihteeksi tarhaan oleilemaan, ja ajattelin, että Piitu ja Tuhka voivat ottaa aurinkoa ja hengailla takapihalla. hetken päästä menin kurkkaamaan, niin Piitu oli jo kaivautunut takaoven vierestä kohti Kiinaa. Hieno monttu oli ilmestynyt, ja Piitulla nokka täynnä hiekkaa. Piitu ei siis hengaa pihalla ilman minua, tunkee vielä itsensä jonnekkin alle, ja milläs tuollainen pikkuvalas sieltä sitten pois saadaan. Very Happy
Vuorokausia on tänään täynnä 58. Tässä alla kuva Piitun haltijan ottamana 56 vrk:n kohdalla, eli sunnuntaina. Koitan mennä vaikka hiekkakuopalle tässä joku päivä, jos olisi ok ilma, niin saisin taas uusia kuvaterkkuja Piitusta. :) 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti