keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Jaahas, Piitulla on nyt lämpö 36,7, eli selkeä alalämpö, vuorokausia nyt 59. Eilen illalla myöhään oli tasan 37, kun tähän asti se on ollut 37,5 tai yli. Katotaas, onko se sellainen otus, joka sahailee lämpöään monena päivänä, vai meinaako se, että tässä vuorokauden sisään voisi aloittaa synnyttämään, tai viimeistään kahden vuorokauden sisään.

Ruoka ei oikein maistunut aamulla, mammakoiralle ainut kelpo eines oli hänen mielestään jauheliha, eikä sitäkään paljoa. Metsässä kun tuossa käytiin, niin sillä oli kauhea kiirus koko ajan, mitä sillä nyt ei ole viime päivinä ollut, ja tämä kiirus oli siis kaivamaan pesää puun juurille tai hyvien puskien alle. Eilen illalla ja tänään se on vaan koittanut kaivautua jonnekkin kun ollaan ulkoiltu, joten pesänteko olisi hänen mielestään suoritettava nyt. Piitu tahtoo synnyttää ulos, höpöhöpö mistään pentulaatikoista, nih.

Hengitys on vähän raskaampaa ja tyyppi ähisee enemmän, kuin ennen, joten voipi olla, että h-hetket on likellä. Mutta voi myös olla, että menee vielä pari päivää tai jotakin. Jännää.
Tuossa se nyt makaa sohvalla ja tuijottaa mua kiinteästi ja ähisten hengittelee ja huokailee vähän väliä

Piitu ja masu eilen illalla


Jos kaivautuu sohvalla tyynyn alle, niin ei kiristä massu niin pahasti :)


Jollei kerta pihalle saa kaivaa kuoppaa ja synnyttää, niin otan tämän sohvan sitten pentulaatikoksi, jookos? :)

Pari otosta pihalta


Mihis puskan alle mammakoira on taas kiitämässä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti