maanantai 20. helmikuuta 2012

Nelikko 2 viikkoa

Pupsit täyttivät eilen 2 viikkoa. Ne ovat iiiiisoja. Siis kooltaan. Kaikki painavat reilusti yli kilon, suurimmat jo puolisentoista kiloa. Massut on ihan valtavat, kuten allaolevista kuvista huomaa. Halla malttaa jo jonkun aikaa hössöttää keittiössä ja touhuta mun kanssa "kotitöitä", eli siis touhuta häntä heilun mun mukana, kun väkerrän omiani kotona. Muilla koirilla ei ole mitään asiaa pentuhuoneeseen, ei edes siihen koiraportille. Se on Hallan ja pentujen ihan oma tila, ja Halla on hyvin topakkana portilla, mikäli joku tulee turhan lähelle oviaukkoa.
Kun ihmisiä menee pentuhuoneeseen, niin nyt Halla vaan heiluttelee häntää ja on rennompi ja ihan iloisena, kun tuossa aiemmin se oli hyvinkin tiukkana, ja kellään muulla kuin minulla ei ollut mitään asiaa pentuja koskemaan.

Pupsikoilla on silmät auki, ja ensimmäisiä kävelyaskeleita harjoitellaan jo. Tosin vähän hitaasti kävelyn reenaus sujuu, kun tosiaan lapsosilla on tuota massua kertynyt aika lailla. Ihan sporttista sakkia nämä eivät vielä ole, mutta yritystä riittää. Ja niinhän se on, että hyvä ruoka, parempi mieli. :)

Tässä kuvia kaksiviikkoisista. :)

Herra 1
Herra 2Herra 3NeitipentuHalla ja möhköfantit :)


Lisää kuvia vielä täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti