sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Huiskis, taas meni viikko!

Naperot ovat jo kolmeviikkoisia. Meininki pentulaatikossa yltyy päivä päivältä. Siellä on hurjia kävelyharjoituksia, painitreenejä, pukkilaukkakokeiluita, haukkumista, murinaa ja huutelua. Siis normia porokoiranpennun elämää. Vielä toistaiseksi nelikko on tyytynyt pysymään laatikkossa, eivätkä ole rynnineet laitojen yli. Mutta minä päivänä hyvänsä porukka sinkoaa laidan yli, ja sittenhän niitä ei kohta pitele mikään. Joten, ensi viikolla onkin ohjelmassa pentulaatikon poisto jossakin vaiheessa, ja pentujen tila suurenee tuonne huoneeseen aitaviritysten varaan. Ja kun se tila alkaa käymään pieneksi, niin sitten laajennetaan taas naperoiden tilaa. :)
Tänään nelikko maisteli ekaa kertaa kiinteää ruokaa. Raaka jauheliha teki hyvin kauppansa. Enemmänkin olisi mennyt, mutta tylsä kasvistäti säätelee pentujen syömistä, ja eivät jostakin kumman syystä saaneet syödä puolta kiloa kerralla ;)

Pennut nimettiin tänään. Pupsithan syntyivät Runebergin päivänä, joten nimet tulevat Runebergin runojen nimistä. Tässä naperoista kuvat ja nimet, olkaatten hyvät. :9

Neitipentu eli Tuhkavuorten Merimiehen Morsio

Herra 1, Tuhkavuorten Maalaispoika

Herra 2, Tuhkavuorten Matkamiehen Näky

Herra 3, Tuhkavuorten Metsästäjäpoika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti