perjantai 17. joulukuuta 2010

1-viikkoisbileet!!

Jei, pupelot viettää tänään ihka ekoja synttäribileitä, ikäähän on nyt siis jo kokonaista 1 viikkoa, aika huikeeta, eikös vaan? :) Ohjelmassa pippaloissa on maitobaarissa käyntiä, nurinaa ja ääntelyharjoituksia, sekä pentulaatikossa mönkimistä ja ryömimistä. Juhliin osallistuvat kutoset ja niiden äiti, ja mukana laatikon laidalla kasvattaja, eli minä. Meillä on siis huippuluokan juhlat. :)

Pennut ovat kasvaneet tasaisesti, ja voivat oikein hyvin. Kiela on huolehtivainen mammakoira, ja on yhä tiiviisti laatikossa oikeastaan koko ajan. Muutamaan otteeseen on tullut laatikosta huoneen portille kurkkimaan, kun keittiöstä on kuulunut ääniä, jotka voisivat liittyä ruokaan. :) Sillä onhan tärkeää, että mammakoira syö hyvin ja vahvasti, ja niin Kiela on tehnytkin. Se käy jo oikein reippaasti asioillaan ulkona, tulee oma-aloitteisesti pyytämään, että pääsee ulos, tai huhuilemalla tulee laatikosta, enää ei tartte väkisin viedä mammaa ulos, kuten ihan ekoina päivinä. Hetken se malttaa pihalla hengailla ja tutkailla, ja sitten se kiitää kovaa vauhtia ulko-ovelle ja sitten sisälle pentulaatikkoon. :)

Kuvia ei nyt ole luvassa, eipä kuvissa niin näy tuossa vaiheessa noiden kasvu. Otetaan poseerauksia sitten ensi viikolla, kun viikareilla simmutkin jo aukeaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti