maanantai 30. toukokuuta 2011

Riemun ja Ossin pennut syntyneet!

Pienen pientä tuhinaa, nurinaa ja mussutusta kuuluu taas pentulaatikosta. Riemun ja Ossin naperot syntyivät lauantaina 28.5. Riemu synnytti naperot hyvin rauhallisesti ja omatoimisesti. Mä nukuin vielä aamulla sängyssä tyytyväisenä Riemu vieressä, ja yhtäkkiä se ähkäisi. Käännyin katsomaan, että mitä se pieni ruskea touhuaa, niin tämähän päätti alkaa synnyttämään sitten siinä ja  nyt. Mitä sitä turhaan läähättelemään ja petailemaan ja kuluttamaan siihen kamalasti energiaa, kun voi tyytyväisenä nukkua kasvistädin vieressä sängyssä kuorsaten, ja kun on aika synnyttää, niin sitten alkaa vaan ponnistelemaan ja synnytetään pupsit maailmaan. :)

Pupseja on viisi, ja kaikki ovat hyvänkokoisia, 320 gr ja 480 gr väliltä oli pupsien syntymäpainot. Kaikki viisi tuntuvat olevan virkeitä, tarmokkaita ja hyvävointisia nappuloita. Mammakoira voi myös hyvin, ja hoitaa lapsosiaan antaumuksella ja huolella.

4 pennuista on uroksia, joista 3 on parkkeja ja yksi musta. Pentueen ainut narttupentu on musta.
Pentuja voi kysellä kasvistädiltä, mikäli kiinnostuit pienestä poronkesyttäjästä. Luovutusikäisiä nämä naperot ovat heinäkuun puolenvälin jälkeen. :)

Potrettikuvia pupseista otan varmaan tuossa tulevana viikonloppuna viimeistään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti