sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kolmiviikkoiskuvat ipanoista ja ipanoiden viralliset nimet :)

Ipanat kasvaa hurjaa kyytiä, ikää on jo hiukan päälle kolme viikkoa. Jos tarkkoja ollaan, niin kolme viikkoa ja 3 päivää tänään. :) Pupseista räpsittiin uudet kuvat perjantaina, ja vihdoin kaikkien juhannushulinoiden ja muiden jälkeen ehdin laittamaan ne tännekkin. :)

Nimiä on myös kovasti pupseille mietitty ja nyt ne on päätetty. Pennut saavat kesäiset nimet, onhan nyt kesä parhaimmillaan. :) Herrapennusta tulee Tuhkavuorten Konnanmarja ja tytöt saavat nimikseen Tuhkavuorten Kaislasara, Kangasvuokko, Ketoneilikka, Karpalonkukka ja Korpikaisla. Tytöistä ei ole vielä mitenkään päätetty kuka on minkäkin niminen, katsellaan niitä sitten myöhemmin, kun vähän selvinnee, mikä pupsi lähtee kenenkin luokse asustamaan. :)

Kiinteää ruokaa menee jo hurjaa vauhtia, ja ulkona ollaan oltu jo aika paljon. Ihan ekoina ulkoilukertoina oltiin vaan hetki tutkailemassa maailmaa, mutta nyt parina viime päivänä kun on myös kelit olleet oikein sopivat, niin pupsit on viettäneet mammakoiran hellässä huomassa pihalla tunteja. Saavat tepastella tuolla tarhassa ja tutkia maailmaa, ja sitten taas on hyvä tulla illansuussa pentuaitaukseen sisälle nukkumaan. :)

Tässä nyt kuvat naperoista, ikää kuvissa siis 3 viikkoa ja 1 päivää. :)

Herrapupsi:Neiti 1


Neiti 2Neiti 3Neiti 4
Neiti 5
Kaikki otokset kolmiviikkoisista viikareista löytyy täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti