sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Eilisiä kuvia naperoista

Nämä pentuset on kyllä jäntevää ja tomeraa sakkia. Musta ne on kasvaneet jo ihan hurjasti ja maitoa tuntuu riittävän ja ovat tyytyväisen oloisia pupseja, koska ne ovat kyllä tän parin päivän tutustumisen perusteella sieltä hiljaisemmasta päästä, mitä meillä on pentuja ollut. Eipä juuri nurinaa laatikosta kuulu, ja vekarat kellivät tyytyväisinä massut pulleina maitobaarissa käymisen jälkeen. Ehkä Herra Ruskea on tällä hetkellä se, joka avaa kyllä sanaisan arkkunsa, kun joku on pielessä ja se avaa sen niin, että volyymit on täysillä. Muut kun tyytyy vähän narisemaan ja kitisemään, niin Herra Ruskea kertoo kyllä meille kaikille, että joku ketuttaa. Tosin kovin tyytyväisen oloinen nappula sekin on, mutta kommenttia tulee kyllä aina välillä.


Tänään olin itse päivän poissa Turussa Lappalaiskoirien luonnetestissä, ja Piitulla kävi täällä hoitaja päivällä. Piitu oli iloisesti tullut vastaan makkarin ovella olevan portin taakse, ja tyytyväisenä ja luottavaisena heilutellut vaan häntää ja lähtenyt hoitajan kanssa tepsuttamaan metsään asioilleen. Hoitaja käväisi tässä eilen, että ihan ventovieras tyyppi ei sentään Piitulle ollut, mutta eipä Piitu eilenkään juuri kummempia tuumannut, vaikka ihan vieras ihminen siis Piitulle tuo hoitaja eilen oli. Katseli vaan, mutta mitään hampaiden kiristelyä tai tiukkaa pentujen vahtimista ei ollut.


Kun tulin tänään kotiin itse alkuillasta, oli Piitulla kauhea hössötys päällä ja oli ihan innoissaan kun tultiin takas kotiin. Mentiin käymään tuossa takametsässä, ja Piitu ihan innostui vähän juoksentelemaan ja vähän sitä leikittikin, ja piti vähän haukkua ja hössöttää. Hössötyksen ja asioilla käymisen jälkeen pienellä porokoiramammalla tulikin sitten jo kiirus lapsosten luo takas sisälle. :)

Myöhemmin kun olin lähdössä omien koirieni kanssa lenkille, ja kilistelin hihnoja eteisessä, Piitu tuli tohkeissaan pentulaatikosta sen näköisenä, että hän voisi myös lähteä. Päätin kuitenkin jättää mammakoiran vielä kotiin, väitän, että hetken kävelyn jälkeen sille olisi tullut kuitenkin kauhea tarve päästä takaisin pentujen luo, ja tuskin se olisi nauttinut vielä lenkistä ihan rennosti. Hoivatkoon pentujaan vielä, ja Piitulainen pääsee sitten mukaan lenkeille, kun varmasti oikeasti viihtyy poissa laatikosta vähintään sen tunnin taikka pari.


Eilen piti taas vähän räpsiä pennuista muutama otos, joten laitetaan ne nyt tähän sitten pentukuumeisille katsottavaksi. :)


Herra Ruskea

Herra Musta

Neiti MustaMusta

Neiti MustaVaalea

Neiti Ruskea

Piitu ja naperot

Neiti MustaMusta ottaa rennosti ja Neiti MustaVaalea tunkee sen kainaloon

Koko viisikko vasemmalta oikealle: Neiti MustaMusta, Neiti Ruskea, Herra Musta, Neiti MustaVaalea ja Herra Ruskea. Ja ihan äärimmäisenä vasemmalla Piitun etutassu, se halusi myös änkeä itsensä kuvaan. :DOn ne vaan aika suloisia. :)

1 kommentti:

  1. Onnea Pälville vauvoista tätäkin kautta! Ja kasvattajalle kanssa tietty! IHANIA! Naks Piitulle hyvästä mammuudesta.

    t. Kollega Outi ja bc:eet Taku ja Supo

    VastaaPoista